Keleti orvoslás

Mi is az a Keleti orvoslás? Hasonlóan a Nyugati orvosláshoz, ők is a betegséget a test hibájának tekintik. Azonban innét már eltérő irányt vesz a dolog, mert ők egy kicsit másképp közelítitk meg nemcsak a betegséget, az embert is.

Ahhoz azonban, hogy ez érthető legyen, érdemes kicsit elmélyedni a filozófiájukban (hírlevélolvasómként kivonatoltan megteheted)!

Gyógyításuk alapja, hogy a szervezet energiaegyensúlya bomlott meg, ezt kellene helyreálíltani.

Van néhány alapvető különbség a két gyógyítási mód között.

Míg a Nyugati gyógyszerekkel (mesterségesen létrehozott, éppen ezért általában testidegen szerek ) kíséreli meg a problémát okozó tünet megszüntetését vagy kivágják a gondot okozó részt, addig a Keleti (vagy alternatív, ha így jobban tetszik) gyógyászok arra törekszenek, hogy a szervezet megbomlott energiaegyensúlyát helyreállítva, a betegség okát megszüntetve adják vissza egyik legfontosabb vagyontárgyadat: az egészségedet!

Ha érdekel részletesebben a téma, körülnéznél esetleg a néhány gyógymód között, iratkozz fel hírlevelemre!

Share
A bejegyzés kategóriája: Hírek, információk
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>