Rólunk

Üdvözöllek! Vikica vagyok, 32 éves. Engedd meg, hogy tegeződő formát használjak, így egyszerűbb lesz.

Családunk 🙂

Ahogy látod, három férfi vesz körül, nap mint nap. Velük alkotok egy boldog, egészséges családot. Első kisfiunk 2006. őszén, második kisfiunk 2009. nyarán született.

Mielőtt családalapításra adtuk volna a fejünket, férjemmel együtt a közszférában dolgoztam köztisztviselőként. Munkámat imádtam, érdekes, izgalmas agymunka volt. Időközben jogi egyetemet is elvégeztem. Férjem egyelőre ma is akkori munkáját végzi.

Gyermekeink születése után kicsit más irányba fordult az érdeklődésünk, főként az enyém. Egyre inkább foglalkoztatott az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, a környezetvédelem és minden olyan téma, ami ezekhez kapcsolható. Itthonról tanulva nagyon sok információt összeszedtem.

Ma már úgy érzem, a tudásanyagot, az információkat meg kell osztanom másokkal is, hiszen a többi emberhez hasonlóan valószínűleg téged is csak egy oldalról tájékoztatnak, legyen szó többek között az egészségedről is.

Köszönöm, hogy szántál időt erre a rövid ismerkedésre. Ha kíváncsi vagy bővebben a családunk életére, látogass el a kisfiam blogjába. Oldalamon jó böngészést kívánok neked!