aluminium sók

Biztosan nem új információ számodra; a dezodorok aluminíum sót tartalmaznak.

Ennek az összetevőnek a célja  (24 -48 stb.) órás izzadásgátlás. Azaz, hogy megakadályozza egy természetes méregtelenítési folyamat során a kellemetlen testszagot okozó méreganyagok eltávozását.

Mi ezzel a gond?

Természetesen nem a kellemetlen testszag elfedése. Sokkal inkább az, hogy egy természetes méregtelenítési folyamatot akadályoznak meg olyan anyaggal, ami káros a szervezetedre. A deó bőrre kenésével ugyanis a pórusokból kifele nem jön az izzadtság (pedig vizelet és székletgátlót sem szedsz, úgye?); ugyanakkor az el nem távozott verejték magával viszi a szervezetedbe a szintetikus méreganyagot, az alumíniumsót.

Ez az anyag a mellrák miatt műtötteknél a szövetek 90-95-ában megtalálható, szépen lassan, hónapról – hónapra megvásároljuk (nem is olcsón) magunknak a daganatos megbetegedést.

Az alumínium só a kereskedelmi forgalomban kapható dezodorokban szinte az első összetevő, te is meggyőződhetsz róla, ha megnézed a boltban vásárolható reklámozott termékeket.

Lehet másképp is? Természetesen :)

Léteznek dezodorok, melyekből ezt az összetevőt kihagyják; ha gondolod, szívesen mutatok egyet, ami nálunk bevált.

Share
A bejegyzés kategóriája: Amit nem igazán ajánlok
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>