Kreatív blogger díjat kaptam!

Kratív blogger díj

Ezt a díjat adományozta nekem Mariann, akit életem nagyon fontos szakaszában ismertem meg, amikor kinyílt számomra a világ.

Mariann a vele való beszélgetések során nagyon megnyert őszinteségével, így külön megtiszteltetés, hogy Tőle kaphattam meg ezt a díjat.

Oldala rengeteg hasznos információt nyújt, bár a 4X utánra ajánlja magát, szerintem sok hasznos információt megtudhatsz tőle, ha szeretnél kicsit az élet más oldalaiban is elmerülni, még ha ideát is vagy a 4X-en.

A díj szabályai szerint nekem is lehetőségem van 7 bloggertársamnak továbbküldeni. Ez nagyon jó! Egy díjjal röviden kifejezhetjük elismerésünket 1-1 szakértői blog íróinak, munkatársainak, alkotóinak. Mi tudjuk csak igazán, mennyi munka van egy ilyen oldal mögött és ami a legfontosabb, az igazi segítőkészség, az emberi gesztus, a támogatás.

Hogy eleget tegyek a szabálynak – és ezzel kicsit engem is jobban megismertek -, ajánlanék néhány oldalt, amit szívesen látogatok:

 1. Nevelésről másképp
 2. A számok titkai
 3. Női Önmegvalósítás
 4. Hősnők
 5. Gazdagmami
 6. Milliomos észjárás
 7. Vállalkozz Hatékonyan

A másik szabály: áruljak el magamról 7 dolgot. 🙂

 1. Van két okos, önálló, életrevaló kisfiam, 4 éves és 15 hónapos
 2. Az életem teljesen más irányt vett az utóbbi kb. 2 évben: korábban köztisztviselő voltam és ez kielégített. Ma inkább segíteni szeretnék az embereknek, több formában akár.
 3. Két irányba mozgok jelenleg: az egészség testi része és a pénzügyi függetlenség , ami érdekel.
 4. Sokféle hobbim van: kenuzunk, kerékpározunk, görkorizunk, férjemmel néptáncolunk.
 5. Szerelmem az információ átadás; jelenleg általános iskola 6-7-8 osztályát próbálom életre nevelni, a korábbi, köztisztviselői beosztásom maradványaként. Későbbre el tudnám képzeli ugyanezt saját erőből és a témák más megközelítéséből.
 6. Elindultam egy úton, ami rengetek változást hozott. Ma már látom, miért keletkeznek az emberi konfliktusok, ha tehetem, kontrollálom saját életemben ezek kifejlődését, meggátolom elfajulásukat.
 7. Nagy szerelem a zene, a harmónia. Mindennél fontosabb számomra a családi béke, az örömteli élet.

🙂 🙂 🙂

A bejegyzés kategóriája: Hírek, információk
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük