A modern táplálkozás

A növényeink tápanyag és vitamintartalmának csökkenése mennyiségi túl- és minőségi alultápláltsághoz vezetnek.

Hozzáértő szakemberek véleménye szerint bár sokat eszünk mennyiségileg, minőségileg mégis keveset, azaz a mai modern ember minőségileg alultáplált, vagyis minőségileg éhezik.

Ha valaki az 1970-es évek szintjén akar étkezni minőségileg, mennyiségileg legalább 5-10-szer annyit kellene egyen (pl. több kilogramm zöldséget, több egész kenyeret, …) Ez természetesen ötször-tízszer annyi felesleges salakanyag bevitelt is jelentene a szervezetbe, melynek eredménye akár mérgezés is lehetne és akkor még  nem beszéltünk a nagy mennyiség okozta túlzott kalória bevitelről. …

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem kutatása alapján. A részletes adatokról és egy általuk javasolt megoldásról írok 24. hírlevemben.

Ha velem maradsz, hamarosan az én megoldásomról is olvashatsz…:)

Share
A bejegyzés kategóriája: Hírek, információk
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>