zöldárpa

Zöldárpa; forrás: www.murokland.mindenkilapja.hu

Úgye, milyen szép? Felidézi a napsütést, a lágy szellőt.

És emmellett még jótékony hatású is. Szintén egy sokoldalú növény, amelyet tudok ajánlani.

A képen az őszi árpa termését láthatod.

Amit inkább ajánlanék: a tavaszi friss, zöld levele:

a Föld tápanyagokban leggazdagabb növénye”.

Levelének hatóanyagai leginkább frissen, a levágás után fejtik ki jótékony hatásukat; ekkor a legegészségesebb és a leghasznosabb szervezetünk számára.

Hogy mire is tudod használni:

  • napi vitamin, ásványi anyag pótlásra
  • szabályozza az emésztést
  • cukorbetegségre
  • a szervezetet lúgosítja, megköti a felesleges gyomorsavat
  • klorofilltartalma segíti a kellemetlen szájszag megszüntetését
  • allergiás tünetek kezelésére
  • fogszuvasodás kivédésére
  • SOD (szuperoxid dismutáz) tartalma miatt lassítja a szervezet öregedését
  • javítja a spermiumok életképességét, a szexuális potenciált
  • gyulladáscsökkentő hatású

Saját tapasztalataink:

tarackbúzával és lucernával turmixolva

  • vaspótlásban
  • vérképzésben
  • bőrproblémák kezelésében
  • cukorbetegségre
  • pajzsmirigy problémákra

Mi minden van benne?

Több, mint 20 féle, az emberi szervezet számára szükséges enzimet azonosítottak a növényben, emellett valóságos vitaminbomba: ha más élelmiszerekkel összehasonlítjuk, jóval magasabb arányban van benne béta-karotin, B1-, B2-, B6-, C-, E-, H-vitamin, folsav, panthotén és nikotinsav.

Ami a rendkívüli hatékonyságát okozza: a hatóanyagok szerves kötése miatt azok felszívódása szinte 100%-os.

Ezért verhetetlen ismét a természet a szintetikus termékek mellett!   🙂

Mi használtuk

az őszi árpa tavaszi friss, zöld levele „a Föld tápanyagokban leggazdagabb növénye”. Alkalmas a napi vitamin, ásványi anyag pótlására, az emésztés szabályozására, segíti a betegségek utáni gyorsabb felépülést, jótékonyan hat a hasnyálmirigy működésre, a cukorbetegségre, lúgosítja a szervezetet, leköti a felesleges gyomorsavat, tökéletes táplálkozás kiegészítő, a candida albicansban szenvedők fontos tápláléka. Klorofill tartalma miatt megszünteti a kellemetlen szájszagot. Magas ásványi anyag tartalma jelentősen enyhíti az allergiás tüneteket és csökkenti a fogszuvasodás veszélyét.
A bejegyzés kategóriája: "Gyógy"növényeink
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük