2. Kreatív blogger díjam

Ismét megkaptam a Kreatív Blogger díjat. Kreatív blogger díj 🙂

Ezúttal Juditnak köszönném meg. Örülök, hogy hasznosnak találja az oldalamat, hisz az ő oldala mindenki számára hasznos információt szolgáltat, akinek fontos az, hogy minőségi anyagokból, megfelelő módon készüljön el otthona.

Judit kedvessége, közvetlensége lenyűgöző, örülök, hogy ismerhetem. Egy dolgot sajnálok csak: amikor építkeztünk, még nem ismertem. 🙂

Az utóbbi időben egyre inkább online vagyok, így sok jó dolgot tudok ajánlani nektek:

Ahogy múltkori bejegyzésemben írtam, fontosnak tartom az anyagi függetlenséget. Ehhez kapok rendszeresen hasznos segítséget a Pénzügyi tanodától, amit sok szeretettel ajánlok mindenkinek.

Hogy gyakorlati tudást is szerezzek, beiratkoztam egy ingyenes tőzsdei tanfolyamra. Ha érzel hozzá kedvet, tudom ajánlani, profik; bár még bele kell ásnom magam az anyagba, hogy értsem is! 🙂

Szívügyem az egészséges élet, ehhez egy eszközt ad nekem egy fantasztikus cég. Tudom őket jó szívvel ajánlani! Minden tiszteletem azé az elhivatottságé, amivel szolgálják az emberek érdekeit és ott vannak mindenhol (Devecser idén, tavaly tiszai árvíz …), ahol szükség lehet a segítségükre.

Ahhoz, hogy rendben legyünk, fontos a jó párkapcsolat. Egy jogász barátom jó szívvel tudom ajánlani, biztos tud jó tanácsokat adni!

Így advent kapcsán fontos lehet, hogy rakod rendbe a lelked, hogy készülődsz az ünnepre. Sok szeretettel ajánlom Schilling Péter adventi nagytakarítását!

Igaz, nem csak az ünnepek kapcsán fontos a társunk, de ha feliratkozol a Szeretlek24 adventi naptárra, szebbé varászolhatod párod (és sajátodét) életét!

És hogy egy kis mosolyt, gyermeki látásmódot is hozzak neked, ajánlok egy kedves blogot (sok pozitív visszajelzés alapján).

A másik szabály: áruljak el magamról 7 dolgot. :)

  1. Korán kelő vagyok. Képes vagyok akár hajnali 3-kor is felkelni és kezdeni napot, persze azért nem rendszeresen.
  2. Bár pár éve nem hittem volna, ma már szeretek egyedül is lenni néha. 🙂
  3. Eléggé latinos típus vagyok, hamar „robbanok”. Szerencsére a számomra fontos emberek nagy része tudja ezt kezelni.
  4. Néha túlságosan is őszinte vagyok.
  5. Megtanultam meghallgatni a másik embert is. Büszke vagyok rá.
  6. Tanulmányozom az elméletet, miszerint 2012-ben egy spirituális felemelkedés fog bekövetkezni és nem a sokat emlegetett világvége (bár nem vonz teljes mértékben). Érdekes a kapcsolódó maják eltűnését magyarázó elmélet.
  7. A legfontosabb dolgok számomra az emberi kapcsolatok. Mindennél fontosabb számomra a családi béke, az örömteli élet.

:) :) :)

A bejegyzés kategóriája: Hírek, információk
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük