Pomesteen

 

Kép forrása: https://www.flpshop.hu/italok/4-forever-pomesteen-power

A Pomesteen cégünk egyik legfinomabb terméke 🙂

Napon érlelt vörösgyümölcsök összessége, mely emiatt kiváló immunerősítő; a napon érett gyümölcsök tisztítanak, energiát adnak.

Antioxidáns hatása rendkívül erőteljes; a Pomesteenben található gyümölcsök szabadgyökkötő hatásukat az un. Polifenol tartalmuknak köszönhetik.

 

 

E polifenolok nagy családjába több, egymással rokon vegyület tartozik:

  • bioflavonoidok

  • proantocianidinek

  • antocianidinek

  • xantonok 

A polifenolok azok a színes anyagok, amelyek a gyümölcsök színét adják. Ettől lesz sárga a banán, kék az áfonya, piros az alma, de a brokkoli jellegzetes illatát is a polifenolok adják.

Mérhető hogy az adott hatóanyag milyen mértékben képes meggátolni a szabadgyökök károsító hatását (az E-vitaminnal hasonlítják össze). Az így kapott érték a szabadgyök-kötő kapacitás, vagy ORAC érték. A termékben található gyümölcsök mind az ORAC lista élén helyezkednek el, tehát antioxidáns hatásuk a lehető legkiválóbb!

Pl:

banán 100 egység

alma 200 egység

barack 220 egység

málna 1200 egység

 mangosztán 24000 egység

 Főbb összetevői:

Szőlő, annak is egy része, a szőlőmag kivonat az, ami egészségünk szempontjából igen fontos tulajdonságokkal rendelkezik. Kiváló élénkítő, frissítő hatású, szív és érrendszeri betegségek ellen véd, de igen hatásos vastagbél megbetegedésekben, és a férfiak egészségének fenntartásában is. Védi, erősíti a kollagént, kötőszövetet, ízületeket, de erősíti a hajszálereket is. Keringésjavító, fájdalomcsökkentő.

Körte: serkenti az emésztést, gátolja a székrekedést, kiválóan méregtelenít! Igen jó immunerősítő, csökkenti a kemoterápia, sugárterápia mellékhatásait. Csökkenti a zsírok felszívódását, ezáltal a koleszterinszintet.

Málna: gyulladáscsökkentő és allergiacsökkentő. Támogatja a szervezetünket menstruáció idején, de újabb kutatások sikerrel alkalmazzák a málnát HIV-fertőzötteknél és tüdőrákosoknál.

Szeder: kiváló antioxidánsként segít az öregedéssel járó látásproblémák csökkentésében (sárgafolt-elfajulás, szürkehályog), csökkenti a hajszálerek áteresztőképességét, normalizálja a vércukorszintet.

Fekete áfonya: Véd a cukorbetegséggel járó retina bántalak ellen, szürkehályog, sárgafolt-elfajulás ellen. Jelentősen csökkenti a visszeres, aranyeres bántalmakat. Jó gyulladásgátló, enyhíti a gyomorfekély okozta panaszokat, de ez a hatása más emésztőrendszeri, vizeletkiválasztó-rendszeri gyulladásoknál, és anyagcsere betegség okozta bajoknál is.

Gránátalma: erőteljes antioxidáns, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében hihetetlen nagy jelentőséggel bír. Csökkenti a koleszterin, vérzsír szintet, gátolja a plakkok lerakódását az érfalon!

Mangosztán: „Istenek gyümölcsének” nevezik. Almához hasonló, nálunk egyáltalán nem találkozunk vele. Tartalmaz olyan prebiotikus anyagokat, amelyek segítenek a probiotikus bélflóra kialakításában. Igen jó immunerősítő. Fokozza az ízületek rugalmasságát, kiváló gyulladáscsökkentő, védi az idegrendszert. Daganatmegelőző, daganatellenes hatással bír. Enyhíti a változókori problémákat.

Mivel ezen gyümölcsök egy része nem kerülhet nap mint nap az asztalunkra frissen, leginkább akkor tudjuk kihasználni aktív hatásukat, ha ezeket feldolgozott formában – ha lehetőség van rá, minél többet együtt pl.: gyümölcsital formájában – fogyasztjuk.

Hogyan ajánljuk a terméket fogyasztani?

A napi minimális adagja a mi beosztásunk szerint egy evőkanál – így a termék közel egy hónapig fogyasztható. Túladagolni nem lehetséges, maximum egy kiadós hasmenést okozhat a sok gyümölcs 🙂 Mindenesetre gyermekek elől elzárva javasoljuk tartani, hogy az adagolást mi osszuk be 🙂

A termék hivatalos leírását itt találod!

A termék megvásárlásához szükséges tudnivalókat itt olvashatod el!

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 


Kategória: Ivós termékeink, Termékeink | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük