A természetes energiaital – FAB

A természetes energiaital; kép forrása: http://www.flpshop.hu/italok

A Forever extra lendületet adó energiaitala; kicsit más, mint a többi 🙂

Ez a trópusi gyümölcsízű energia ital lehetővé teszi számunkra azt, hogy: „Ne csak azt tedd, amit meg kell tenned, hanem azt is, amit tenni szeretnél.”

 A FAB egy természetes energiaital.

Nem csak abban különbözik a többi energia italtól, hogy gyógynövények és vitaminok elegye, hanem abban is, hogy van egy azonnali és egy elhúzódó, folyamatos energetizáló, frissítő hatása.

 

Azonnali hatását a guarana adja.

 A guarana egy a brazíliai esőerdőben honos növény. Jelentős mennyiségű guaranint tartalmaz (ez az aktív hatóanyag, ami a koffeinnel csaknem azonos frissitő hatású, de 6-8 órán keresztül hat) így aztán a bennszülött törzsek évszázadok óta használják étvágycsökkentésre, fáradtság ellen, és a hasmenés ellen (tannin tartalom) is – még másnaposság tünetek ellen is használták; név szerint a fejfájás ellen.

Világhírnevét nem csupán „stimuláló”, hanem sokkal inkább „zsírégető” tulajdonságainak köszönheti. Mivel a guarana gyakorlatilag a koffeinnel felcserélhető, hasonló anyagcserére gyakorolt hatással is rendelkezik, ilyen pl. a megnövekedő pulzus és vérnyomás, szaporább légzés, mellékvese aktivitás és mentális éberség.

Kimutatták, hogy a guarana biztonságos, hatásos központi idegrendszert stimuláló, termogén, és súlycsökkentő anyag. A kutatások alapján a guarana növeli a zsírsavak mobilizálását és energiává történő átalakítását. Egyszerűen szólva, testünk zsírt használ üzemanyagként.

 A hosszantartó frissítő hatás a FAB-ben lévő egyéb hatóanyagoknak köszönhető.

  • glukoronolakton, mely gyűrűs szerkezet révén megköti a méreganyagokat, és sejtszinten méregtelenít
  • L-glutamin, ami az izomszövet építéséhez, energia termeléséhez, izomsejt aktiválásához szükséges
  • Inozitol, ami sejtmembrán szabályozó, ingerület továbbító anyag, stresszellenes vidámító hatású
  • Taurin, ami egy nem izomépítő, de növeli az anabolikus állapotot és ezen keresztül az izomépítést erősíti, ugyanakkor gátolja az izomsejtek túlstimulálást. Nagyon fontos az agy, idegrendszer, szem ideghártya működésében, membránsatbilizáló, idegrendszer stabilizáló hatása miatt.
  • B3-vitamin: az energia szállításban, inzulin szintézisben játszik szerepet. Értágító hatású, méregtelenít, csökkenti az álmosságot és a depressziót, antioxidáns hatású.
  • B5-vitamin (pantotensav): neurotranszmitter, öregedésgátló, energetizál
  • B6-vitamin (pyridoxin): hiánya fáradtságot okoz, fogyókúrában pótolni kell. B12-vitaminnal és folsavval együtt jelentős szív-érrendszer védő hatása van.
  • B12 vitamin: sejtregeneráló, energia adó, az ideghüvelyek felépítésében szükséges vitamin
  • adaptogén gyógynövények: szibériai ginseng, mandzsu aralia, szekliceimola, arany gyökér, kínai ötízű gyümölcs. Az adatogén gyógynövények mellékhatás nélkül segítenek alkalmazkodni a szervezetnek a stresszhez (hideg, edzés, lelki vagy pszichés trauma), miközben javítják a szervezet energia folyamatait.

 

A termék hivatalos leírását itt találod!

A termék megvásárlásához szükséges tudnivalókat itt olvashatod el :)

 

This entry was posted in Ivós termékeink, Termékeink and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.