Gyerekvitaminunk – Kids

Gyermekvitaminunk; kép forrása: http://flpshop.hu/etrend_kiegeszitok

A mi vitamunk igazán szeretnivaló :); kedves állatfigurák formájában található 120 szem a dobozban; kétfajta színben/ízben: kék/szőlő és általunk natúrszínűnek nevezett tabi/narancs ízben.

A termék egy vitaminbomba, kiválóan alkalmazható immunrendszer erősítésre; ezenkívül

  • középfülgyulladás megelőzése
  • gyermekek gyors és jobb fejlődésére
  • felnőtteknek is – várandósként az orvosom elégnek találta folsav pótlásra is 🙂

Hogy miért is szeretjük?

Egyrészt, mert minden természetes benne. Sem színező, sem ízfokozó anyagokat nem tartalmaz – 11 érett gyümölcs és zöldség koncentrátuma – ; a mesterséges édes ízekhez szoktatott gyerekek esetén ez eleinte nehézséget szokott okozni, de megéri a harcot, ha fontos, hogy természetes dolgot kapjon a gyerek.

Másrészt szeretjük az áráért is; vetekszik a gyógyszertárban kapható, mesterséges bevonatú és összetételű vitaminokéval.

Milyen növények találhatók a Kids-ben?

Sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, paradicsom, áfonya. Ezek nagyon sok esetben a gyerekek rémálmai. Ugyanakkor valamennyi szülő meg van róla győződve, hogy a gyereknek bizony fogyasztania kell ezeket a termékeket, hiszen nagyon sok olyan komplex vitálanyag található bennük, amely nélkülözhetetlen a kisgyermek testének felépítésében, szellemi fejlődése, pszichéje kialakulása vonatkozásában .

Különleges összetevői között vannak a Phytonutriensek, amelyek az érett növények részei, és védelmi feladatot látnak el. A xilitol egy természetben előforduló 5-karbon cukor, amely a növényekben, gyümölcsökben és zöldségekben található. Amellett, hogy hatékony édesítőszer, jelen orvosi kutatások bebizonyították, hogy a gyermekeknél segít a fülfertőzések megelőzésében a Streptococcus pneumonia baktérium növekedésének akadályozásával!

A benne lévő vitaminokról

 Egy teljes B-vitamin csoport található benne. Mindenekelőtt B1, B2, B3 vitamin, Biotin, B5, B6, B12 vitamin és folsav található ebben a csoportban. Összefoglalva, valamennyi az idegrendszer tápláléka.

Milyen hatásai vannak a B vitamin csoportnak? Segítenek a tápanyagokból energiát felszabadítani, így fáradtság-csökkentőként hatnak, növelik a szervezet rendelkezésére álló energia mennyiségét. Korunk betegsége, ill. tünete, hogy reggel fáradtabban ébredünk, mint ahogy este lefekszünk. Az esetek döntő többségében B vitaminhiányt lehet kimutatni. Ráadásul a B vitaminhiány fokozott ingerlékenységhez, szorongáshoz, depresszióhoz vezethet, ezért a nyugodt idegrendszeri működéshez feltétlenül nélkülözhetetlen a B vitamin. Tulajdonképpen a C vitaminnal együtt hatnak igazán jól a B vitaminok, ezek együtt stressztűrőbbé tesznek bennünket.

A túlzott cukorfogyasztás, pl. a szénsavas üdítőitalok és társaik, károsítják a bélflórát, így a baktériumok sem képesek önállóan B vitamint termelni. Itt a magyarázata annak, hogy nagyon sok felnőtt is jó lenne, ha fogyasztaná a B vitamint.

Az E vitamin antioxidáns hatása megelőzi, javítja a keringési zavarokat. A Kids gyulladáscsökkentő hatása ugyancsak kiemelt jelentőségű az E vitaminnak köszönhetően. A benne lévő A vitaminnak és béta carotinnak szerepe van mindenfajta bőr-, nyálkahártya probléma elkerülésében. Antioxidáns, szabad-gyök fogó, illetőleg a gyerekek szempontjából nagyon fontos a növekedést befolyásoló hatása.

A kalcium a csontok, a fogak ép állapotához nagyon fontos, de a kalcium önmagában nehezen tud hasznosulni a szervezetben, nagyon fontos pl.: hogy D vitamin jelenlétében kerüljön be. A réz a vas felszívódásához és a vörösvértest képződéséhez nyújt elengedhetetlen feltételt. A cink elősegíti a szövetek normális működését, szükséges a fehérje és szénhidrát anyagcseréhez is. A téli hónapokban szinte kötelező adni. Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, tartósítószert.

Állatfigurás rágótabletta, szőlő és narancs ízesítéssel.

Tartalom: 1 dobozban 120 szem található, melyből napi 2-4 szem ajánlott (bár hazánkban igazán csak napi 1 szem ajánlására van lehetőség 🙂 )!

A termék hivatalos leírását itt találod!

A termék megvásárlásához szükséges tudnivalókat itt olvashatod el!

Kategória: "Evős" termékek, Termékeink | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük