Az ATS kártyáról – magánszemélyeknek

Az Aloe Travel Service (ATS) az Forever Living Products Kft. exkluziv, a nagyközönség számára nem elérhető,
kizárólag az interneten működő szolgáltatása, melynek segÍtségével a cég tagjai számára egyedülálló utazási lehetőségek tárháza nyílik meg.

A Forever Living Products az utazási club szolgáltatásait kizárólag nemzetközileg elismert nyugat-európai utazás-szervezők közreműködésével biztosítja tagjai számára, garantálva ezáltal a kiváló minőséget,
valamint – nem utolsó sorban – a kedvezőbb (akár 20-50%-kal) árakat!

Az ATS rendszerén keresztül több millió (naponta frissülő) ajánlat foglalható közvetlenül. Az itthoni gyakorlattól eltérően a foglaláskor feltüntetett végleges árak az összes vonatkozó költséget tartalmazzák ( kivéve pl.: biztosÍtások). Az oldalon foglalhatók – többek között – különböző csomagajánlatok, körutak, hajóutak, hotelek, repülőjegyek, bérautók, biztosÍtások, incentive utak.

Ha érdekel egy utazás ATS rendszerbeli ára és rendelkezel már FLP azonosítóval, regisztrálj az ATS rendszerébe egy ATS First regivel!

Az ATS kártya éves díjas rendszerben működik; díja 49 Euro – az Aloe Travel Touch megvételéhez ajándékba adja a cég -; ezen díj teljes mértékű leutazására lehetőség van.

Részletekért érdeklődj az info@draloe.hu e-mail címen!

 

A bejegyzés kategóriája: Exkluzív utazási klubunk
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük